Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Välkommen till The Meet & Greet i Malmö

Tisdagen den 11 dec kl. 18.00 välkomnar vi dig till The Academys kostnadsfria inspirations- och informationskväll på Clarion Hotel Temperance i Malmö City.

Under kvällen har du möjlighet att få information om The Academy och våra utbildningar. Du får även delta på föreläsningen ”Hur jag gjorde min passion till mitt yrke” med vår tidigare elev Hanna Åberg som driver UpsideDown och du har då möjlighet att ställa frågor till henne om hur hon arbetar med träning, kost och hälsa. Utöver detta kommer du kunna ta del av utbildningserbjudanden samt utlottning av utbildningsplatser.

Kvällens schema: 
18.00 - Välkomstmingel, vi bjuder på kaffe/te och smörgås
18.15 - Information om The Academy och våra utbildningar: Dennis Svensson och Sofia Marshall
19.30 - "Hur jag gjorde min passion till mitt yrke” med Hanna Åberg
20:15 - Avslut med utlottning och utbildningserbjudande

Kvällens erbjudande: 
Utlottning PT steg 1: Teoretisk grundutbildning (värde 12 375 kr).
För att ta del av utlottningen behöver du vara på plats, vinsten är personlig, den kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Anmäl dig till Lic. Personlig Tränare (PT) el Cert. Kost & Träningskonsult (KTK) till ett förmånligt pris. Gäller dig som deltar på Meet&Greet, gäller vid anmälan till valfri PT el KTK utbildning under 2019 samt att anmälan görs senast den 31 dec.

Till vem riktar sig Meet&Greet? 
Med Meet&Greet vill vi ge dig som är intresserad av att utbilda dig inom träning, kost och hälsa information om våra utbildningar samt inspirerande föreläsningar. Kom och lyssna, ställ frågor och prata med oss om våra utbildningar och våra olika upplägg. Kvällen är kostnadsfri och vi har begränsat antal platser, ”först till kvarn”. Varmt välkommen med din anmälan senast den 7 dec.

För mer information och anmälan kontakta oss gärna på info@theacademy.se / 035-15 70 70. Info om Hotel Temperance: https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/malmo/clarion-collection-hotel-temperance/

Varmt välkommen!

Anmäl dig nu!