Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Välkommen till The Meet & Greet i Helsingborg

Torsdagen den 8 nov kl. 18.00 välkomnar vi dig till en kostnadsfri inspirations- och informationskväll på Studio Aktiverum i Helsingborg

Under kvällen har du möjlighet att få information om The Academy och våra utbildningar. En av våra tidigare PT-elever kommer att vara på plats och berätta om resan det innebär att utbilda sig och göra ”sin gjorde sin passion till sitt yrke”. Du får också veta mer om hur det är att arbeta med träning, kost och hälsa. Utöver detta kommer du kunna ta del av utbildningserbjudanden samt utlottning av utbildningsplatser till PT steg 1.

Kvällens schema 
18.00 - Välkomstmingel, vi bjuder på kaffe/te och smörgås
18.15 - Information om The Academy och våra utbildningar med Sofia och Dennis
19.30 - "Hur jag gjorde min passion till mitt yrke”
20.15 - Avslut med utlottning och utbildningserbjudande

Kvällens erbjudande 
Utlottning PT steg 1: Teoretisk grundutbildning (värde 12 375 kr).
För att ta del av utlottningen behöver du vara på plats, vinsten är personlig och den kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Anmäl dig till Lic. Personlig Tränare (PT) el Cert. Kost & Träningskonsult (KTK) till ett förmånligt pris. Gäller dig som deltar på Meet&Greet, gäller vid anmälan till valfri PT el KTK utbildning 2019 samt att anmälan ska göras senast den 30 nov.

Till vem riktar sig Meet&Greet? 
Med Meet&Greet vill vi ge dig som är intresserad av att utbilda dig inom träning, kost och hälsa information om våra utbildningar samt inspirerande föreläsningar. Kom och lyssna, ställ frågor och prata med oss om våra utbildningar och våra olika upplägg. Kvällen är kostnadsfri och vi har begränsat antal platser, först till kvarn. Varmt välkommen med din anmälan senast måndagen den 5 nov.


Studio Aktiverum ligger på Södra Tvärgången 3: www.studioaktiverum.se  För mer information, kontakta oss gärna på info@theacademy.se / 035-15 70 70.

Varmt välkommen!

Anmäl dig nu!