Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Medicinsk Träning

”Individanpassad livslång träning med helhetsperspektiv 
och hänsyn till diagnoser och dysfunktioner”

 

Medicinsk träning har de senaste åren blivit mer och mer uppmärksammat som ett viktigt verktyg för att skapa bästa möjliga välmående och hälsa för personer med diagnoser och dysfunktioner. Forskningen är tydlig och enig: träning är medicin.

Hur du ska använda träning som medicin vid olika diagnoser vill vi lära ut. Vi vill ta uttalandet träning är medicin till praktiskt genomförande med hjälp av våra utbildningsansvariga: Michail Tonkonogi, Professor i medicinsk vetenskap och Carita Lesche, Naprapat och rörelsespecialist. De genomför utbildningarna tillsammans med vårt utbildarteam inom medicinsk träning.

Var med och gör skillnad på individ- och samhällsnivå tillsammans med The Academy!

Evidensbaserad Medicinsk Träning

Evidensbaserad Medicinsk Träning

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med strategisk hälsovård, sjukvård, lärar- eller utbildarfunktion inom träning och hälsa eller av annan anledning i ditt yrke eller privat vill ha den senaste forskningen och kunskapen inom träning som medicin.

Anmäl dig nu

eller läs mer om Evidensbaserad Medicinsk Träning

Praktisk kompetens Medicinsk Träning

Praktisk kompetens Medicinsk Träning

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med behandling eller träning av personer med dysfunktioner i rörelseapparaten till exempel personlig tränare, fystränare, naprapat, kiropraktor, idrottslärare eller liknande yrken med praktisk erfarenhet av att träna andra människor.

Anmäl dig nu

eller läs mer om Praktisk kompetens Medicinsk Träning

Lic. Medicinsk Tränare

Lic. Medicinsk tränare by The Academy®

Utbildningen riktar sig till dig som vill ha en yrkesutbildning inom medicinsk träning. Du har erfarenhet som personlig tränare, fystränare, idrottslärare eller liknande och brinner lite extra för kopplingen mellan vård och träning. Det är en vidareutbildning. Utbildningen lämpar sig även för dig som är sjukgymnast/fysioterapeut, naprapat eller kiropraktor och som vill utveckla din kompetens inom området.

Anmäl dig nu

eller läs mer om Lic. Medicinsk Tränare