Nu börjar det att dra ihop sig! Fitnessfestivalen 2017 står runt hörnet!

I år ser det lite annorlunda ut än vad det brukar för oss, tidigare år har vi nämligen hjälpt till att förse Tränardagarna med inslag, det har vi inte gjort lika mycket i år utan istället satsar vi på att så många som möjligt av er, alla våra tidigare och nuvarande elever, ska kunna komma för att "träffas och trivas" med oss på mässan. Så här ser upplägget ut:

Fredagen den 1 december

Vi bjuder på inträde till hela Fitnessfestivalen (1-dags pass värt 160 kr)
Ni kommer att få varsin funktionströja som vi tagit fram exklusivt för Fitnessfestivalen
16:00 Träffas alla i Top Speakers Corner för att lyssna på några av våra lärare på scen som pratar om "Framtidens tränare", sen fortsätter vi tillsammans med champagnemingel och Calles Deli i vår monter.

Möjlighet att köpa förra årets succé Craftjackan med The Academy-tryck!

Många har frågat och nu finns möjligheten att förbeställa en Craftjacka med The Academy-tryck. Vi har 50 st och det är först till kvarn som gäller. Vi sponsrar med en del av priset och du får köpa den för 500 kr ink. moms, betalningen sker via Swish på plats i vår monter där du också hämtar ut din jacka.

Vill du hänga med oss?

Vi vill synas under mässan, så det enda vi vill ha tillbaka av er är att ni bär tröjan ni får av oss eller Craftjackan, när ni är på mässan...men av tidigare erfarenhet så vet vi att det inte är några konstigheter, tack! <3 

ANMÄL DIG via formuläret nedanför. I rutan "motivation" skriver du om du vill köpa en Craftjacka och vilken storlek du vill ha (dam/herr storlekar).

Om du redan är anmäld till Club Business Days och/eller Tränardagarna, skriv det i motivationen, för då har du redan gratis inträde. Om det är så att du också bokat in dig på Nätverksmiddagen och vill sitta tillsammans med oss i The Academy så skriv det så fixar vi detta, obs du bokar och betalar via FitnessFestivalens sida samband med att du anmäler dig till Tränardagarna/Club Business Days.

Veckan innan Fitnessfestivalen mailar vi er den sista information samt er inträdesbiljett, men det går självklart bra att höra av sig med frågor fram till dess. Så länge vi har formuläret nedanför så finns det biljetter. OBS! Gäller endast The Academy-utbildade

HÄNG MED OSS UNDER FITNESSFESTIVALEN - NORDENS STÖRSTA TRÄNINGSMÄSSA


The VIP-crew 2016