Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Power 4 PT - The PT App

Theptapp Ipad

The Academy erbjuder attraktiva utbildningar inom träning, kost och hälsa. Våra utbildare är en mängd erfarna och kompetenta tränare, instruktörer, författare, konsulter och föredragshållare som dagligen är aktiva inom tränings- och friskvårdsbranschen. Sedan 1999 har vi utbildat och inspirerat människor att skapa ett gott liv åt både sig själv och andra.

Under 2012 skapade vi marknadens första och mest omfattande PT app för den personliga tränaren. Appen ger den personliga tränaren en möjlighet att arbeta professionellt och följa Konsumentverkets och SIS standards för pt yrket. Vi hoppas att du ska få mycket användning av verktyget. 
Du som går The Academys pt utbildning får med dig kunskapen under utbildningen. 
Appen är tillgänglig för alla oavsett villken pt utbildning du har valt. 

Här ser du exempel på hur Power4PT kan användas: 

Länk Pil  LADDA NER INSTRUKTIONSFILMER 

Här kan du ladda ner den från Appstore utan kostnad: 

Länk Pil LADDA NER POWER4PT 

Power4Inspiration

Ptapp KevinMed Power4PT - THE PT APP kan du skapa egna träningsprogram och dokumentera ditt arbete på ett smart sätt samtidigt som du får ett inspirerande verktyg.

Power4PT passar dig som vill utnyttja teknikens möjligheter. Det lyfter fram dig och ditt yrke som personlig tränare inför dina kunder, arbetsgivare, samarbetspartners och kollegor.

» Professionellt verktyg
» Arbetsglädje
» Yrkesstolthet
» Inspirerande och modernt

 

 

 

 

 

Power4Performance

Ptapp Sabina

Med Power4PT - THE PT APP kan du samla all information om dina kunders program, testresultat och personliga mål på ett och samma ställe.

Power4PT passar dig som vill ha en snabb och effektiv administration för att istället kunna lägga mer tid på den personliga kontakten med kunderna.

» Trovärdigt och seriöst
» Användbar verktygslåda
» Tydlig kundprofil
» Tidseffektivt

 

 

 

 

 

Power4Development

Ptapp Loke

Med Power4PT - THE PT APP kan du enkelt analysera vilka dokumenterade åtgärder som ger bäst resultat och utifrån det skapa individuella program för varje kund.

Power4PT passar dig som vill fortsätta utvecklas i din roll som PT. Appen kommer att uppdateras med nya områden baserade på aktuella trender och nya forskningsrön.

» Innovativa funktioner
» Hög flexibilitet och åtkomst
» Säker lagringsfunktion via ditt eget iCloud

 

 

 

 

 

Power4Great Effect

Ptapp Asa

Med Power4PT - THE PT APP kan du med hjälp av tydliga grafer, fotografering och filmning visa dina kunder hur de utvecklas och vilken effekt träningen ger.

Power4PT passar dig som vill ge dina kunder extra motivation genom att tydligt påvisa deras framsteg och kontinuerligt uppdatera och uppmuntra dem i sin träning.

» Snabb och informativ återkoppling
» Tydlig utvecklingskurva
» Motiverande träning
» Effektiv och personlig coachning